Kompetencer

Mix minds. Make a mark.

And move your brand.

Sikkerhed for synlighed. Strategi og koncept

Fundamentet for alt i kommunikationshuset STEP er service. Forretningen er bygget op om vores kunders behov, uanset hvem, hvad, hvor og hvornår. Som en naturlig følge af vores udvikling er strategi blevet et forretningsområde. På den måde starter samarbejdet også det helt rigtige sted – nemlig med at opbygge et fælles fundament for at udfolde brandets fulde potentiale.

Don’t just tell it. Show it.

Vis hvem du er. Digitalt og grafisk design

Det er billeder, der rammer os hurtigst. Det er grafiske forklaringer, der skaber størst forståelse. Derfor er det visuelle vigtigt. Ord understøtter, og er de stærke nok, kan de stå alene. Mest af alt skal alle elementer spille sammen, så ord, billeder, video og grafisk design supplerer hinanden, samt styrker brugervenligheden i digitalt design.

Step up. Show off. Spot on.

Virkeligt som virtuelt. Online og offline

Du skal naturligvis være, hvor din målgruppe er. Hvem vil du nå? Dem, der hygger sig med avisen søndag morgen? Firstmoverne, der følger de bedste blogs? Befolkningen bredt via synlighed i byrum? Listen over muligheder er uendelig lang, så det handler om vælge rigtigt. Vi placerer dit brand på de bedste spots. Online. Offline. Outdoor. Inhouse.

Know yourself. Show yourself.

Byg på solidt fundament. Research og planning

Hos STEP kan vi træde ind på ethvert niveau i din markedsføring. Har du os med fra start, kan vi sikre et solidt fundament, hvor alt er tænkt ind, og det hele hænger sammen. Hvad du siger, viser og gør. Grundig research og erfaren planning sikrer den stærkeste branding, største synlighed og mest effektive markedsføring. Vi starter med at grave, når du vil nå nye højder.

Always look your best.

Udseende betyder alt. Tryk og print

Første indtryk er svært at ændre, så gør livet lettere ved at sende det rigtige signal fra start, uanset om det handler om facade, skilte, outdoor banner og plakater, annoncering i aviser eller enhver form for tryksag. Det hele skal se godt ud, for lige her betyder udseendet alt. Vores samarbejdspartnere over hele Europa samt eget trykkeri sikrer dig det bedste look.