Om Os

Service & Strategi

Fundamentet for alt i kommunikationshuset STEP er service. Forretningen er bygget op om vores kunders behov, uanset hvem, hvad, hvor og hvornår. Med en skarp strategi starter samarbejdet det helt rigtige sted – nemlig med at opbygge et fundament for at udfolde brandets fulde potentiale. STEP er sat i verden, for at din forretning kan vokse.

Totalløsninger & Trendspotting

Som kommunikationshus har STEP totalløsninger til markedsføring. Internt, eksternt, online, offline. I lyd, billeder og ord. Trykt, udfoldet og uddelt. Det kan vores teams af strategiske og kreative udviklere. Projektledelse og produktion. Det kræver fornemmelse for fremtiden at gå i front og rykke brands i den rigtige retning. Det sikrer vores evne til trendspotting, at vi kan.

Engagement & Ekspertise

Ethvert solidt samarbejde er en cocktail af kemi og kompetencer. Kommunikationshuset STEP er bygget på tre veletablerede virksomheder. Da leverandører blev kolleger, opstod ny synergi, der blev skabt vidensdeling og sparet kostbar tid til fordel for de mange tætte kunderelationer. Hos STEP er kunderealationer langvarige og opbygget af engagement og ekspertise.

Power & Præcision

I kommunikationshuset STEP er indtil videre 120 kompetente kræfter og kreative hjerner samlet, så der er power bag ordene her. Vores erfaring og set-up giver garanti for præcision inden for rådgivning, udvikling og produktion. Kommunikationsstrategier og kreative oplæg. Tryk, online og video. Med power og præcision bærer STEP brands fremad og opad.

Kontaktdirektør

Det første step

Vil du høre, hvad vi kan gøre for at udvikle og flytte dit brand, så aftal et møde med Ulrik Wulf. Han kan vise dig det rette sted hen og skabe et fundament, der passer til dit behov. Både når det gælder strategi, kreativitet og team.

Ulrik wulf

Kontaktdirektør
+45 29 13 40 41
ulrik@step.dk